Sulis hunde og kattepensjonat

    Vi skaper trygghet for din beste venn!

Til deg som ønsker å omplassere din hund:


Noen ganger endrer livet seg og man kan ikke ta vare på sin beste venn slik man ønsker. Det kan være allergi, samlivsbrudd, ny jobb, boligmangel og mye mye mer. Det å måtte skilles fra sin beste venn er ett tungt og vanskelig valg. Her på Sulis hund og kattepensjonat respekterer vi det valget og hjelper deg å finne den riktige nye eieren for din hund slik at hun eller han slipper og bytte hjem gang på gang og bli en såkalt kasteball.


Vi har igjennom årene fått ett godt rykte på oss for å alltid jobbe for å finne ett godt hjem, vi trener alltid hundene slik at det blir enklere for ny eier og overta hunden. 


Etter å ha vokst opp og aktivt deltatt med oppdrett av både hund og hest er man blitt erfaren på å luke ut de gode kjøperne og å være ærlig om hunden og hundens plusser og minuser noe som fører til at rett eier får rett hund! 


Vi tar ikke inn mer enn to hunder om gangen til omplassering, noe som i perioder kan føre til venteliste. Vi tar ikke hunder inn fra 10 juni til 20 august på grunn av høysesong i kennelen. 


Det vi krever av deg som ønsker å omplassere din hund er ett oppdatert vaksinekort som ikke har eldre vaksine enn 11 måneder, vi tar også ett gebyr av hundeeier for å ta imot hunden, fra kroner 2000,- på valper til opp til 3500,- for eldre hunder eller hunder med sykdommer/plager som fks allergi. 
Til deg som ønsker hund fra oss:


Gratulerer, du er på utkikk etter den gaven man kan gi seg selv som gir mest glede og underholdning - en hund! Men husk, en hund er ett levende individ og lever gjerne til de er 10-15år gamle. Tenk igjennom om du har bolig, helse og økonomi til å holde en hund de neste årene før du kontakter oss.


Hundene som omplasseres via oss får vi nøye informasjon om fra tidligere eier, vi evaluerer også hundene selv og ser hva slags mennesker hver enkel hund har behov for. Om vi ikke har inne en hund som passer deg akkurat nå, kan det hende vi vet om en hund eller får inn en hund i nær fremtid som passer bedre. Du vil isåfall bli satt opp på en interesseliste der vi skriver kort om deg og ditt og hva du ønsker av ditt hundehold.


Hundene fra oss kommer med omplasseringsgebyr, dette varierer noe ut fra alder og egenskaper til hunden. 

Hunder til omplassering

Omplasserte hunder