Obs ny åpningstid 18.00 - 20.00
Formiddags tiden blir heretter borte i lavsesong!

Telefontider 11.00-12.00 og 18.00 - 20.00

  Sulis hunde og kattepensjonat

    Vi skaper trygghet for din beste venn!

Hvem er vi?

Daglig leder Linn Andreassen har eid og drevet kennelen siden 2014. 


Linn har holdt på med hund hele livet og er litt som poteten, kan brukes til det meste og kan litt om alt når det kommer til hund. 


Før hun kom til kennelen har hun jobbet for veterinær. Hun har også mange kurs innenfor blant annet ernæring, lydighet, nesearbeid med hund, agility, hundens språk og førstehjelp på både hund og menneske. 


Hun går nå utdanningen til Innlandet Hundesenter med fokus på adferd og instruktør utdanning for å kunne lære hundeeiere hvordan man trener hunden på en positiv og god måte.  


Linn er den man møter mest i kennelen og hun har hovedansvaret for driften. 
Hanne Sandberg ble 50% deleier i bedriften i Mars 2018. Hanne er Linn sin høyre hånd og hjelper mye til "i kulissene" men tar også telefonen eller tar imot kunder ved behov. 


Hanne holder Linn i ørene, hjelper til og vaske og utvikler nye ideer for driften. Hun hjelper mye til med det administrative og er generelt der skoen trykker. 


Hanne har schäferhunden Qorax, og har tidligere hatt en Australsk Terrier, en Golden Retriever og en til Schäferhund gutt. Hun har først og framst hatt hund for familiens glede og er ganske "grønn" når det kommer til trening av hund utenom det. Men hun lærer fort og har godt håndlag med dyrene.


Hanne har i mange år hatt hest og jobbet med hest både i terapi og rideskole. Hun har hatt mange kurs på denne siden som kan taes med videre i livet med hund og katt. 

Dyrene som bor her fast

Tunell Tom - født ca 2015


Tom kom til oss i februar 2016, alvorlig dehydrert og totalt utmagret ble han funnet i tunellen nede ved oss. En snill forbikjørende så han, stoppet og plukket han opp. Han kom til oss med han, uvitende om hvor han ellers skulle levere den dødssyke katten. Vi tok han imot, fikk han kjørt til veterinærene i en hast og fikk behandlet han for sin dehydrering. 


Tom flyttet så inn til oss, i starten bodde han på badet hvor han fikk spesialfôr og vann mens han la på seg igjen. Når han begynte å kvikne til liv etter ett par dager var han livredd mennesker, men etter timesvis med kos og håndtering ble Tom en skikkelig kosepus! 


Dessverre og ikke uventet var det ingen som savnet Tom, dermed mistet han sine edlere deler og etter tre måneder i fangenskap hos oss med kjærlighet og stell i søken på hans eiere som aldri dukket opp ble det bestemt at Tom fikk bli hos oss. Det har vi aldri angret, Tom er en fantastisk lojal pus med masse kjærlighet for oss. Han er en god musefanger og holder seg nær hjemmet. Vi håper vi får ha Tom hos oss i mange år og er så glad i vår heldige lille pus som klarte seg i vinterkulda mot alle odds <3 

Messi - født 2013


Messi hentet vi 1.september 2014, samme dato som vi overtok pensjonatet. Han kunne ikke bo hos eierne sine lengre pga allergi og vi hadde sårt behov for en musefanger da stedet her var fyllt med gnagere når vi overtok. 


Messi er en herlig pus, han er ikke så alt for sosial mot fremmende men mot oss som bor her er han full av kjærlighet. Han er en eventyrer som hvert år reiser på ferie når det blir høysesong. Første året han gjorde det var det stor sorg da vi trodde vi hadde mistet han til reven, men når sommeren er over kommer han tilbake hvert eneste år, mer velfødt enn når han dro god og mett på skogens gnagere! 


Messi er uten tvil sjefen i gjengen, ingen av hundene våre har noen gang prøvd å yppe seg på "gaupa" vår. Messi er en stor og bestemt herremann som man ikke ypper seg på! =D

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.