Sulis hunde og kattepensjonat

    Vi skaper trygghet for din beste venn!

Hvem er vi?

Daglig leder Linn Andreassen har eid og drevet kennelen siden 2014. 


Linn har holdt på med hund hele livet og er litt som poteten, kan brukes til det meste og kan litt om alt når det kommer til hund. 


Før hun kom til kennelen har hun jobbet for veterinær. Hun har også mange kurs innenfor blant annet ernæring, lydighet, nesearbeid med hund, agility, hundens språk og førstehjelp på både hund og menneske. 


Hun går nå utdanningen til Innlandet Hundesenter med fokus på adferd og instruktør utdanning for å kunne lære hundeeiere hvordan man trener hunden på en positiv og god måte.  


Etter endt utdanning vil Linn kunne holde fullverdige adferdskonsultasjoner, lage treningsplaner for deg og din hund og instruere alle typer hundeeiere på veien mot en hverdagslydig hund. Det vil bli holdt kurs jevnlig av flere forskjellige slag. Alt løses med positive metoder.


Linn er den man møter mest i kennelen, hun har hovedansvaret for driften og er per idag den eneste som jobber med omplassering, trening av hund og adferdsrelaterte oppgaver.


For Linn er hundene hele verden, både egne og de som blir passet. Hun jobber gjerne dag og natt for å leve opp til vårt motto og vår lovnad til våre kunder, Vi skaper trygghet for din beste venn!Hanne Sandberg ble deleier i bedriften i Mars 2018. Hun jobber til daglig på sykehjem og jobber dermed deltid og ved behov i kennelen.


Hanne har ansvaret for regnskap og er ofte å se under renovering og utbedring her hos oss med sine mange gode og kreative ideer. Man møter henne også ofte i mottaket og er generelt der det trengs.


Hanne har Rottweileren Queron og har tidligere hatt to schäferhunder, en Golden Retriever og en Australsk Terrier.


Hanne fokuserer på å ha vellfungerende hunder som fungerer godt mentalt på alle arenaer. Hun trener på hobbybasis på flere sporter og synes generelt det er spennende og utvikle hundenes sanser og ferdigheter.


Hanne har i mange år hatt hest og jobbet med hest både i terapi og rideskole. Hun har hatt mange kurs på denne siden som kan taes med videre i livet med hund og katt. 
Noen av dyrene som bor her fast

Mistern - født 2016 


Mistern kom til Kennelen som omplasseringshund høsten 2018 og viste seg raskt å være en ganske stri, egen og spesiell hund. Linn brukte mye tid på å bygge relasjon for å få til å trene han, og relasjonen ble tilslutt så sterk at det ikke lengre var ett alternativ og omplassere. 


Mistern er en typisk enmannshund, han hører helst kun på Linn, men da med hele sitt hjerte og sjel. 


Mistern kunne ingenting når Linn fikk han, annet enn å stikke av og lukke ørene så jobben hittil har vært å få han til å åpne ørene, være observant på sin fører og lære grunnleggende ting. 


Etterhvert håper Linn å få en stabil treningskompis til bruks, lydighet, rally og det som måtte passe! 

Tunell Tom - født ca 2015


Tom kom til oss i februar 2016, alvorlig dehydrert og totalt utmagret ble han funnet i tunellen nede ved oss. En snill forbikjørende så han, stoppet og plukket han opp. Han kom til oss med han, uvitende om hvor han ellers skulle levere den dødssyke katten. Vi tok han imot, fikk han kjørt til veterinærene i en hast og fikk behandlet han for sin dehydrering. 


Tom flyttet så inn til oss, i starten bodde han på badet hvor han fikk spesialfôr og vann mens han la på seg igjen. Når han begynte å kvikne til liv etter ett par dager var han livredd mennesker, men etter timesvis med kos og håndtering ble Tom en skikkelig kosepus! 


Dessverre og ikke uventet var det ingen som savnet Tom, dermed mistet han sine edlere deler og etter tre måneder i fangenskap hos oss med kjærlighet og stell i søken på hans eiere som aldri dukket opp ble det bestemt at Tom fikk bli hos oss. Det har vi aldri angret, Tom er en fantastisk lojal pus med masse kjærlighet for oss. Han er en god musefanger og holder seg nær hjemmet. Vi håper vi får ha Tom hos oss i mange år og er så glad i vår heldige lille pus som klarte seg i vinterkulda mot alle odds <3 

Messi - født 2013


Messi hentet vi 1.september 2014, samme dato som vi overtok pensjonatet. Han kunne ikke bo hos eierne sine lengre pga allergi og vi hadde sårt behov for en musefanger da stedet her var fyllt med gnagere når vi overtok. 


Messi er en herlig pus, han er ikke så alt for sosial mot fremmende men mot oss som bor her er han full av kjærlighet. Han er en eventyrer som hvert år reiser på ferie når det blir høysesong. Første året han gjorde det var det stor sorg da vi trodde vi hadde mistet han til reven, men når sommeren er over kommer han tilbake hvert eneste år, mer velfødt enn når han dro god og mett på skogens gnagere! 


Messi er uten tvil sjefen i gjengen, ingen av hundene våre har noen gang prøvd å yppe seg på "gaupa" vår. Messi er en stor og bestemt herremann som man ikke ypper seg på! =D