Sulis hunde og kattepensjonat

    Vi skaper trygghet for din beste venn!

Lav sesong


Lav sesongen er utenom skolerutens sommer og juleferie.


Store deler av året hos oss er lav sesong, denne perioden er behovet for å levere/hente tidlig så liten at vi har valgt å fjerne formiddags tiden for å bevare roen i kennelen så mye som mulig. 


Levering og Henting fra 18.00 til 20.00


Telefontid fra 11.00 til 12.00 og fra 18.00 til 20.00

Høy sesong


Høy sesongen er i skolerutens sommer og juleferie.


Vi har en ekstra åpningstid på formiddagen i høysesongen da vi har mye høyere kundepress disse periodene. Vi ber likevel våre kunder som har muligheten til og -hente- på formiddagen og -levere- på ettermiddagen om og gjøre det da rommene ofte blir overtatt av ny hund samme dag som den andre drar.


Levering og henting fra 11.00 til 12.00 og fra 18.00 til 20.00


Telefontid fra 11.00 til 12.00 og fra 18.00 til 20.00


Vi ønsker at våre kunder respekterer våre åpningstider og telefontider. 


Levering og henting som blir gjort utenom åpningstid vil bli ilagt gebyr. Dette gjelder like mye 17.50 som 15.00, er dere tidlig ute vennligst vent i bilen nede ved våre postkasser til klokken er der. Regelen er til for ditt og andre dyr sitt velvære, vår jobb er og skape trygghet for din beste venn og strenge åpningstider er ett av våre tiltak.


Booking kan foretas på elektronisk bestilling, det er enkelt og man får mail med booking referanse som ett bevis på bestillingen.

Har du spørsmål? Sjekk spørsmål og svar siden vår, kanskje er det noe du lurer på som du får svar på der? Ellers er du selvfølgelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss i våre telefontider.


Telefonnummer: 756 47020

E-post: hund.kattepensjonat@outlook.com Sulis hunde og kattepensjonat AS


Medeier og daglig leder - Linn Andreassen

Medeier og styrets leder - Hanne SandbergVi er også på facebook kontakt oss gjerne her: