Sulis hunde og kattepensjonat

    Vi skaper trygghet for din beste venn!

Våre katterom


Luxus Katterom


Disse rommene er store og luftige, har stativ med liggeplass i høyden og gode kloremuligheter. 


Luxus rommene har også utegård tilknyttet hvert rom slik at pus kan trekke frisk luft under oppholdet sitt. Dette er i all hovedsak hva som skiller luxus fra de andre rommene våre.Pris 250,- per døgn


Søskenkatt + 100,- per døgn.Hvordan har kattene det?

Kattene blir sett til flere ganger for dag, kassene blir gjort rene minimum to ganger daglig, vannet deres blir samtidig byttet ut. 


Vi koser alltid med kattene som ønsker det når vi er inne og ser til dem, de som gir uttrykk for at de er sky lar vi være i fred, her er det viktigste at kattene ikke blir stresset og at de har ett fint opphold på deres premisser. 


Tørrfôr og sand er med i prisen, noen ganger får de også våtfôr om vi ser de har dårlig apetitt, men ønsker man at de skal få dette daglig for kos må dette medbringes. 


Man kan selvfølgelig også ta med eget tørrfôr om det er ønsket, det blir dog ikke rabatt på prisen av den grunn. 

Betingelser


Vi forbeholder oss retten til å avvise hunder og katter som ikke har gyldig vaksine, husk alltid og ta med gyldig vaksinekort!


Opphold som ikke avbestilles faktureres i sin helhet om man ikke møter opp. 


Avbestilling senest 7 dager før leveringstidspunkt, ved senere avbestilling betales de dagene som rammes innenfor 7 dagers regelen.


Blir dyret hentet tidligere blir ikke beløpet for resterende opphold refundert.Til infoPrisene er inkludert fôr, vi fôrer med Eukanuba til både katt og hund. Det gis ikke rabatt for eget fôr. Alle priser er inkludert MVA. Åpningstid lav sesong 18.00-20.00


Åpningstid høy sesong 11.00-12.00 og 18.00-20.00


Telefontid hele året: 11.00-12.00 og 18.00-20.00


Høysesongen regnes som skoleferieruten sommer og jul.


Vi er på facebook, trykk på facebook logoen for å komme til siden vår.